چیز کیک توت فرنگی
بیسکوئیت خرد شده ۲ لیوان . پودر شکر ۱ لیوان . کره اب شده ۱۰۰ گرم
خامه ساده ۱ لیوان . نشاسته ۵ قاشق غذاخوری . تخم مرغ ۵ عدد
پنیر خامه ای ۱ لیوان . مربا یا مارمالاد توت فرنگی ۱ لیوان . ورقه المینیوم مقدار لازم
طرز تهیه : بیسکوئیت ها را بکوبید یا با میکسر خرد کنید و با کره اب شده و نصف پودر شکر مخلوط نمائید.
کف قالب را با ورقه المینیومی بپوشانید ، خمیر بیسکوئیتی را در کف قالب پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا کاملا پرس شود سپس به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کره خودش را بگیرد و خمیر بیسکوئیتی کمی سفت شود.
برای تهیه مایه اصلی چیز کیک باید پنیر خامه ای ، خامه ساده و نصف دیگر پودر شکر را با همزن برقی ۱-۲ دقیقه بزنید سپس تخم مرغ ها را دانه دانه درون ان بشکنید ، وقتی مواد خوب مخلوط شدند پودر نشاسته ای که در کمی اب حل شده است به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
قالب را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را به ارامی روی بیسکوئیت ها پخش کنید و درون فری با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت بپزید.
پس از پخت قالب چیز کیک را از فر خارج کنید و به مدت ۸ – ۱۰ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود ، برای سرو چیز کیک را به اندازه های دلخواه برش بزنید و با مربا یا مارمالاد توت فرنگی تزئین نمائید.